Loading...
Ydelser 2017-11-16T08:34:19+00:00

Ydelser

SOFTWARE-UDVIKLING

Med mange års erfaring indenfor det at drive IT på et enterprise niveau samt levere løsninger til små og mellemstore virksomheder, kan vi med stolthed fortælle, at vi sætter stor ære i at forstå vores kunders behov og udfordringer. Det være sig på et process-, projekt- eller produktniveau. At optimere processer, at drive projekter eller at udvikle produkter er alt sammen kompetencer, EZ Apps besidder. Vi har også erfaring med at styre et eller flere teams på tværs af landegrænser, netop for at levere software på den mest effektive måde og i en fantastisk kvalitet.

KONSULTATION

Med kendskab til emner som sikkerhed, server-opsætning, software-arkitektur og -udvikling, projektledelse, process-analyse og -optimering, onboarding-processer, team-lead, migreringsprojekter, ITIL mm. dækker vi over mange emner, som ikke kun store virksomheder opererer med i dag. Mange mindre virksomheder er begyndt at få øjnene op for emner som disse, hvor en professionel tilgang til tingene er sat i højsæde, netop for at få det bedste ud af økonomien på den mest effektive og kvalitetsgivende måde. Erfaringen viser gang på gang, at ting skal laves om, fordi man ikke gjorde det rigtige fra start.

WEB-UDVIKLING

.Net, Java, PHP eller WordPress – vi dækker alle de store udviklingssprog og har mange års erfaring med at udvikle websites på platforme, hvor disse sprog er understøttet. Vi understøtter tillige JavaScripts framework som er rettet mod single-page websites.

MOBILE APPS

Udvikling til mobiltelefoner på både Android- og iOS-styresystem er begge områder, EZ Apps dækker. Fortæl os, hvad dine udfordringer er, så sørger vi for at udvikle den rette app til dig.

Det vil være en fornøjelse at have dig som kunde og løse dine udfordringer.

Indhent tilbud